Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Najčitateljica Posudbenog odjela za odrasle GISKO-a u 2020. je Ljubica Šoš

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65429
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.03.2021. 9:29 
Naslov:  Najčitateljica Posudbenog odjela za odrasle GISKO-a u 2020. je Ljubica Šoš
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek jučer je po 11. put organizirala svečanost proglašenja Najčitatelja/ice Posudbenog odjela za odrasle Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek u 2020. godini.

Najčitateljicom je proglašena umirovljena gospođa Ljubica Šoš koja je prošle godine pročitala 340 knjiga, odnosno gotovo jednu knjigu dnevno.

Svečanost se održala u holu ispred Posudbenog odjela za odrasle gdje je uramljenu zvijezdu s imenom Ljubice Šoš na zid postavio viši kustos Muzeja Slavonije Grgur Marko Ivanković.

Ravnateljica Gradske i sveučilišne knjižnice Dubravka Pađen Farkaš izrazila je zadovoljstvo što se, unatoč teškim vremenima i ograničenom radu knjižnice, broj korisnika knjižnice nije smanjio, čak se i povećao, što je jedna od rijetkih stvari koja je proizašla iz pandemije koronavirusa.

Nagrada je definitivno došla u prave ruke jer gospođa Šoš je jedna od čitateljica s najvećim brojem pročitanih knjiga. Gospođa Ljubica je izjavila kako joj je teško pronaći neki novi naslov jer ih je toliko pročitala, a nije joj važan ni koji je pisac ni koji je žanr. Najdraži su joj krimići i ljubići, no pročitat će sve što joj dođe pod ruku.

Kao nagradu za svoj trud, najčitateljica osječke knjižnice dobila je – a što drugo? – paket novih knjižničkih naslova.





Tekst: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: