Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Online okrugli stol - besplatni blok webinar

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.03.2021. 10:20 
Naslov:  Online okrugli stol - besplatni blok webinar
04.03.2021. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U početku se vaše vlastito poslovanje ili širenje postojećeg tijekom pandemije korona virusa čini dobrom idejom. Kako pružiti jednostavnije, učinkovitije i sigurnije poslovanje za poduzetnike u cijeloj Hrvatskoj i kako krizu možemo gledati kao priliku, želi istaknuti Hrvatska obrtnička komora svojim partnerskim aktivnostima u sklopu projekta „Promocije poduzetništva“ pod sloganom „Ostvari san u Hrvatskoj“. Nova stranica budipoduzetnik.eu i online okrugli stolovi te niz blok webinara, bave se online poduzetništvom, posebno temama iz područja e-trgovine i alternativnog rješavanja sporova. Web stranice i okrugli stolovi privući će studente, mlade poduzetnike te ostale buduće poduzetnike koji su posebno zainteresirani za tu temu.

Udruga studenata VERN’-a u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom pomoću platforme Zoom, po drugi put organizira blok webinar na temu e-trgovine i alternativno rješavanje sporova. Blok webinar bit će održan 4. ožujka 2021., od 17.00 do 19.00 sati, a prijava je moguća na budipoduzetnik.eu/blokwebinari2/. Okrugle stolove - blok webinare će voditi stručnjaci iz područja e-trgovine i alternativnog rješavanja sporova, Siniša Begović, MBA i Suzana Kolesar, dr. iur., a prijava je u potpunosti besplatna.

Prema mnogim statistikama u Hrvatskoj, stopu rasta internetske kupovine gotovo je nemoguće pratiti. Digitalna rješenja poduzetnici sve više prihvaćaju, a mnoga su se rješenja okrenula mogućnostima internetskog svijeta. Sporovi, dugotrajne parnice i birokratska pitanja veliki su izazov za hrvatske poduzetnike već dugi niz godina, ali ulazak u poduzetničke vode ne bi trebao biti spriječen. Alternativno rješavanje sporova brza je i učinkovita opcija s kojom bi svaki poduzetnik trebao biti upoznat kako bi razumio kako izbjeći dugotrajne i skupe parnice.

Izrazito nam je drago da kao studentska udruga možemo sudjelovati u organizaciji aktivnosti projekta ove vrste, a samim time, nadamo se, i pomoći budućim mladim poduzetnicima iz redova studenata. COVID-19 nas je spriječio u mnogočemu, ali dao priliku za intenzivniji i brži prijenos znanja time što smo primorani koristiti dosege novih tehnologija. Teme ovih online okruglih stolova su veoma korisne za vrijeme aktualne pandemije korona virusa, stoga pozivam sve mlade i one kojima navedene teme mogu biti od koristi na aktivno sudjelovanje u blok webinaru”, rekao je Filip Mikić, tajnik Udruge studenata VERN’-a.

Svrha projekta „Promicanje poduzetništva“ je stvaranje pozitivnog poslovnog okruženja kao osnove za osnivanje, razvoj i razvoj MSP-a. Projekt zajednički financira Europski fond za regionalni razvoj (ERDF) u skladu s Operativnim planom Europske unije za konkurentnost i koheziju (OPCC) 2014.-2020. Korisnici projekta su Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja Republike Hrvatske, a partneri su Hrvatska obrtnička komora, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska udruga poslodavaca.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: