Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Online panel "Made in Osijek"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.03.2021. 8:38 
Naslov:  Online panel "Made in Osijek"
08.03.2021. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

American Corner Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek nastavlja s provedbom programa She: Women's Empowerment. Nakon ciklusa Women Working in IT, slijedi online panel "Made in Osijek" u kojemu će sudjelovati osječke poduzetnice Sanja Bolješić (Simone design), Ivana Čizmadija (Gray by Ivana Čizmadija) te Martina Karalić (Boolab).

Panel rasprava na hrvatskom jeziku bit će održana na Facebook stranici American Cornera u ponedjeljak, 8. ožujka 2021. godine s početkom u 17.00 sati. U prvom će dijelu panela poduzetnice predstaviti sebe, svoj brend i poduzetnički plan, a tijekom drugog dijela odgovarat će na pitanja publike.

Ovim panelom, ali i idućim događanjima tijekom ožujka obilježavamo Dan žena kroz predstavljanje uspješnih osječkih (ženskih) poslovnih priča i brendova kako bismo osvijestili građane o njihovu radu i potakli publiku, koja možda razmišlja o promjeni karijere ili pokretanju vlastitog posla, na taj korak.

Sanja Bolješić stoji iza brenda Simone design, a iz njene kolekcije posebno se ističu ručno pravljene torbe i ruksaci. Gray Bridal brend je Ivane Čizmadija, dizajnerice vjenčanica i večernjih haljina s dugogodišnjim iskustvom. Iza brenda prirodne ručno pravljene kozmetike koja njeguje i hrani tijelo Boolab stoji Martina Karalić.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: