Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



"Sunce" Društvo za psihološku pomoć: "Škola psihologije za roditelje i udomitelje"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65425
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.03.2021. 8:09 
Naslov:  "Sunce" Društvo za psihološku pomoć: "Škola psihologije za roditelje i udomitelje&quo
13.03.2021. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Sunce „Društvo za psihološku pomoć“ provodi projekt pod nazivom „Škola psihologije za roditelje i udomitelje“. Projekt će se provoditi kroz ciklus radionica za djecu, roditelje i udomitelje te kroz individualno savjetovanje. Radionice za odrasle počinju u subotu 13. ožujka 2021. godine u 10 sati na adresi Waldingerova ulica 11, a za djecu u 11:30 na adresi Sv. Ane 17 c.

Program je osmišljen na način koji će pomoći roditeljima steći uvid u vlastito ponašanje i mogućnosti promjene istoga, povećati osjetljivost na probleme i potrebe djece. Također, očekuje se kako će individualni tretmani pomoći djeci i mladima u rješavanju njihovih svakodnevnih problema te time poboljšati kvalitetu življenja, a ujedno prevenirati razvoj ozbiljnijih problema.

Radionice i savjetovanje su besplatni za sve sudionike, stoga ovim putem pozivamo trenutne i buduće udomitelje i roditelje djece s problemima u ponašanju da se prijave na sudjelovanje. Prijave se vrše putem e-mail adrese [email protected] ili na broj telefona 031 368 888, svakim radnim danom od 7 do 15 sati.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: