Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



NK Osijek tradicionalno dariva novorođene bebe na svoj rođendan [2021.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.02.2021. 10:06 
Naslov:  NK Osijek tradicionalno dariva novorođene bebe na svoj rođendan [2021.]
27.02.2021. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

I na svoj 74. rođendan NK Osijek nastavlja tradiciju u kojoj poklanjamo svakoj bebi, rođenoj 27. veljače, iznos od 1947 kuna.

U povodu svoga rođendana, a 27. veljače proslavit ćemo 74., Nogometni klub Osijek nastavlja jednu od svojih najpopularnijih akcija. Riječ je o darivanju novorođenih beba koje na svijet u osječkom KBC-u dođu upravo na datum kojega mi u Gradskom vrtu posebno obilježavamo. Tradiciju smo započeli u zimu 2018. kada smo posjetili rodilište i čestitali sretnim roditeljima Ane, Lare, Ivana, Dulla i Mara, uručivši im štednu knjižicu s uplaćenih 1947 kuna, što je simbolika u odnosu na godinu osnutka našeg prvoligaša. Godinu dana kasnije na isti smo način darivali Lea, Dantea, Ledu i Nou koji su odmah, kao i njihovi prethodnici, postali članovi i Bijelo-plavog kluba.

Dosad darivali 16-ero mališana
Prošle godine se nekako baš u ovo vrijeme počela širiti pandemija koronavirusa i u Hrvatskoj, tako da rođenima 27.02.2020. nismo mogli otići izravno čestitati uslijed epidemioloških mjera koje su onda prvotno stupile na snagu. No, dakako da smo i tada novorođenima namijenili ranije spomenuti iznos, uz prigodne poklone za mališane, a rođene su četiri djevojčice i tri dječaka: Mia, Marija-Maša, Doria, Ana, Lovro, Ivan i Mihael. Te smo obitelji, kada su se za to stekli uvjeti, obišli u njihovim domovima, o čemu smo napravili i reportažu u vrlo gledanoj TV emisiji „Bijelo-plavi jedanaesterac“. I sada ćemo nestrpljivo iščekivati tko će se roditi tijekom ove subote, kako bismo nastavili našu akciju koja je već u startu imala veliki i vrlo pozitivni odjek u široj javnosti.

Najljepši poklon gradu na Dravi…
Tijekom sve tri prethodne godine moto i slogan nam je bio „Najljepši poklon gradu na Dravi je kada se rodi mali Bijelo-plavi“. Često naglašavamo kako su svi projekti na kojima intenzivno radi NK Osijek, a pritom posebno mislimo na izgradnju novog stadiona i kampa Škole nogometa na Pampasu, bezvrijedni bez djece i mladih koji će ta mjesta posjećivati i intenzivno ih koristiti. Budućnost zasnivamo na onima koji dolaze iza nas, a nikomu se i ničemu ne možemo veseliti više od naših novorođenih!





Tekst i foto: NK Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: