Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Atletičari AK "Slavonija-Žito" Osijek na velikom međunarodnom mitingu: Ivan Horvat rame uz rame sa svjetskim rekorderom u skoku s motkom

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65790
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.02.2021. 11:12 
Naslov:  Atletičari AK "Slavonija-Žito" Osijek na velikom međunarodnom mitingu: Ivan Horvat rame uz
24.02.2021. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

24. veljače 2021. se u Beogradu održava jedno od najvećih međunarodnih natjecanja u regiji, 6. po redu Serbian open indoor meeting.

Na mitinzima ovoga ranga sudjeluje se samo na poziv organizatora (baš kao i na Memorijalu „Boris Hanžeković“), a čast sudjelovanja dobilo je čak pet atletičara Atletskog kluba „Slavonija-Žito“ Osijek.

Na 60m nastupaju sprinter Luka Jakobović, kao i sprinterice Mia Wild i Melani Bosić. Od tehničkih disciplina, u skoku u vis nastupa Sara Aščić, dok će Ivan Horvat skakati rame uz rame sa aktualnim svjetskim rekorderom u skoku s motkom, Armandom Duplantisom.

Cijelo natjecanje moguće je pratiti putem live stream-a i na RTS televiziji od 17:00 sati, a rezultate članova Ak „Slavonija-Žito“ putem klupskih društvenih mreža (Facebook i Instagram).


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: