Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Učenici OŠ Popovac poslali pakete podrške učenicima na Baniji

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.02.2021. 19:34 
Naslov:  Učenici OŠ Popovac poslali pakete podrške učenicima na Baniji
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Učenici i djelatnici Osnovne škole Popovac priključili su se inicijativi „Djeca djeci – dragi mali prijatelju…“. Za učenike Osnovne škole Pokupsko priredili su 40 paketa — školski pribor, higijenske potrepštine, igračke, slatkiše te pisma i crteže podrške. Osnovna misao im je bila razveseliti primatelje dajući im do znanja da nisu sami te ih ohrabriti i pružiti im podršku.

Učenici su nam živi svjedoci koliko se radosti u čovjeku nakuplja kada pomaže drugome i kada svoje vrijeme i materijalna dobra podijeli s onima koji su u potrebi. Imali smo na umu da djeca od nas najviše uče primjerom, a sada smo svi zajedno pokazali ljubav na djelu.

Zahvaljujemo svima koji su postali dijelom ove naše predivne i ohrabrujuće priče — učenicima, roditeljima te djelatnicima škole koji su na različite načine pomogli da se krug dobrote daleko proširi. Velika hvala dostavnoj službi DPD koja je postala važna karika u našoj priči te je potpuno besplatno prevezla naše pakete do odredišta i na taj način nam uvelike olakšala čitavu organizaciju. I dok željno iščekujemo da naši prijatelji iz Pokupskog u ruke prime darove s osobitom ljubavlju i pažnjom pripremljene, želimo svima koji su sudjelovali u ovoj akciji da im se svako dobro stostruko vrati na različitim životnim područjima.



Tekst i foto: Web novinari Osnovne škole Popovac

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: