Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Udrugama s područja Općine Bizovac u ovoj godini dodijelit će se 483 tisuće kuna

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65694
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.02.2021. 12:45 
Naslov:  Udrugama s područja Općine Bizovac u ovoj godini dodijelit će se 483 tisuće kuna
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Načelnik Općine Bizovac donio je Odluku o dodjeli financijskih sredstava za financiranje projekata i programa koje će provoditi aktivne udruge s području Općine Bizovac u 2021. godini.

Sukladno odredbama Odluke osigurat će se financijska sredstva za projekte i programe koje je predložilo Povjerenstvo za dodjelu potpora.

Ovom Odlukom Općina je utvrdila suradnju s udrugama koje su podnijele prijavu na Javni poziv za financiranje programa objavljen 3. studenog 2020. godine.

Općina Bizovac sa svakom udrugom naknadno će sklopiti ugovor o dodjeli financijskih sredstava te na taj način regulirati međusobne odnose.

Za dotacije udrugama u 2021. Općina Bizovac u općinskom proračunu predviđen su financijska sredstva u ukupnom iznosu od 483.000,00 kuna i to za udruge koje djeluju u kulturi, sportu i onima koje se bave humanitarnim aktivnostima.



Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: