Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Čitateljski izazov Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65424
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.02.2021. 8:16 
Naslov:  Čitateljski izazov Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek
15.02.2021. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

2021. godina proglašena je Godinom čitanja. Realizacija je to mjere Akcijskog plana Nacionalne strategije poticanja čitanja. U skladu s tim, Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek pokreće Čitateljski izazov kao jednu od aktivnosti u trajanju od veljače 2021. godine do siječnja 2022.

Svakog mjeseca na mrežnoj stranici Knjižnice i društvenim mrežama bit će objavljen mjesečni zadatak, odnosno tematika ili žanr knjige koju sudionici izazova trebaju pročitati te zabilježiti naslov na za to predviđene letke. Letci su dostupni za preuzimanje na svim posudbenim odjelima GISKO-a od ponedjeljka, 15. veljače ili ih se može preuzeti s mrežne stranice i samostalno otisnuti.

Ispunjen popis Čitateljskog izazova sudionici bi trebali čuvati 12 mjeseci te ga u veljači 2022. godine ubaciti u za to predviđenu kutiju na Posudbenom odjelu za odrasle GISKO ili predati knjižničarima na Ograncima GISKO-a.

Ukoliko se netko od sudionika kasno uključio u Čitateljski izazov GISKO-a, dopušteno je i naknadno dodavanje, odnosno čitanje propuštenih kategorija. Po završetku Čitateljskog izazova, krajem veljače 2022. godine, održat će se izvlačenje tri dobitnika simboličkih nagrada.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: