Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Poznati su polufinalisti odbojkaškog Kupa Snježane Ušić i Kupa Hrvatske

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.02.2021. 10:18 
Naslov:  Poznati su polufinalisti odbojkaškog Kupa Snježane Ušić i Kupa Hrvatske
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Voljom ždrijeba poznati su polufinalisti Kupa Snježane Ušić za odbojkašice i Kupa Hrvatske za odbojkaše. Kod odbojkašica parovi su HAOK Rijeka CO i OK Kaštela te OK Marina Kaštela i HAOK Mladost. U muškoj konkurenciji za finale će igrati MOK Mursa Osijek i OK Split te OK Ribola Kaštela i HAOK Mladost. Svi susreti igrat će se u srijedu 10. veljače u Rijeci, Kaštelima i Osijeku osim susreta Ribole Kaštela i Mladosti koji je na rasporedu 16. veljače zbog obaveza Zagrepčana u MEVZA ligi.

I ove se godine u polufinalu sastaju isti suparnici kod odbojkašica i odbojkaša kao i prošle sezone. Kod odbojkašica se u srijedu sastaju u riječkoj dvorani Mladosti domaća Rijeka CO te Kaštela, ekipa koja je u posljednjem Kupu Hrvatske Snježana Ušić igrala u finalu, i izgubila od zagrebačke Mladosti 0:3. Riječanke su prošle godine u polufinalu izgubile 0:3 od Kaštela, tada kao gošće. Kaštelanke su favoriti i u ovom susretu, što potvrđuje i trenutni plasman na tablici Superlige gdje su Kaštelanke trećeplasirane, a Riječanke devete.

U drugom polufinalnom paru kod odbojkašica, baš kao i lani, sastaju se Marina Kaštela i Mladost, u GD Kaštela s početkom u 20:00 sati. Prošle godine je u polufinalu slavila ekipa Mladosti, aktualne pobjednice Kupa Hrvatske Snježana Ušić, pobijedivši Kaštelanke 3:0. No, ove su sezone odbojkašice Marine Kaštela na neki način najavile da ne žele reprizu prošlogodišnjeg polufinala, pobijedivši već Zagrepčanke s 3:2 u okviru 4. kola Superlige, također u svojoj dvorani u Kaštelima, i to nakon što su Mladostašice vodile s 2-0 u setovima. Mladost je trenutno prvoplasirana, a Marina Kaštela drugoplasirana ekipa Superlige, no obje ekipe imaju isti broj bodova (38 ).



Kod odbojkaša pak u polufinalu se u srijedu 10. veljače u Osijeku sastaju domaća Mursa Osijek i Split, baš kao i u lanjskom polufinalu, kada su slavili Osječani s 3:0. Osječani su i sada favoriti o čemu svjedoči i njihova nepobjedivost u domaćoj Superligi gdje suvereno vode s 35 bodova iz 12 utakmica, i to bez poraza. Splićani su na četvrtom mjestu s 24 boda i omjerom pobjeda i poraza 8-4, od kojih ističemo poraz 1:3 od Murse Osijek u gostima u 9. kolu.



Tekst i foto: Stipe Cigić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: