Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[Online] 2. PsihOs Fest "Od Istraživanja Do Prakse" [2021.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.02.2021. 13:26 
Naslov:  [Online] 2. PsihOs Fest "Od Istraživanja Do Prakse" [2021.]
Od 19.02.2021. 10:00 do 20.02.2021. 9:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Drugi po redu "PsihOs Fest" održat će se online (Zoom), 19. i 20. veljače 2021.

Ovogodišnja tema ''Od Istraživanja Do Prakse'' omogućuje da svatko pronađe nešto za sebe. Pozivaju sve profesore, studente ili laike u području psihologije da se prijave za AKTIVNO sudjelovanje, u obliku predavanja ili radionice. Jedini uvjet je da predavanje/radionica budu vezani uz bilo koje područje psihologije. Studenti, također možete izložiti bilo koju temu koja vam se čini zanimljivom, bilo da je seminar koji ste izradili ili istraživanje koje ste proveli.

KOTIZACIJA:
- Kotizacija za aktivne sudionike iznosi 10 HRK i uključuje poklon paket s promotivnim materijalima te potvrdu o sudjelovanju u papirnatom obliku.
- Pasivni sudionici koji žele prisustvovati konferenciji i preuzeti poklon paket i potvrdu u papirnatom obliku (potrebno je fizički preuzeti u Osijeku) trebaju uplatiti kotizaciju od 20 HRK.
- Ukoliko kao pasivni sudionik želite samo prisustvovati konferenciji bez dobivanja poklon paketa, potrebno je uplatiti kotizaciju u iznosu od 10 HRK. U ovom slučaju dobivate na e-mail potvrdu o sudjelovanju u digitalnom obliku.

PRIJAVE:


Za sva pitanja možete im se obratiti na mail [email protected]


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: