Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Održana radionica izrade eko filma

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.02.2021. 13:33 
Naslov:  Održana radionica izrade eko filma
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U sklopu projekta „Drvo solidarnosti“ mladi iz skupine Hangout održali su radionicu naziva „Snimi ovo – radionica izrade eko filma“.

Radionica se održala u Info-centru za mlade Osijek pod voditeljskom palicom akademskog filmkog montažera Antuna Baloga (TonniB video produkcija).

Polaznici su na radionici (koja je u skladu s epidemiološkim mjerama bila održana u dva termina – 5. i 6. veljače 2021.) učili o montaži filma – što su to kadrovi, kakvi planovi snimanja postoje, pogledali su primjere filmova te se upoznali s programom u kojem će i oni sami izraditi film uz online pomoć Antuna Baloga. Film koji mladi budu izradili ima za cilj potaknuti mlade na promišljanje o ekologiji i održivom razvoju.

Projekt „Drvo solidarnosti“ financiran je sredstvima Europskih snaga solidarnost, a nositelj projekta je PRONI Centar za socijalno podučavanje.





Tekst i foto: Maja Knežević

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: