Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Gimnastičari CRO-GYM ligom sutra otvaraju novu sezonu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.02.2021. 13:24 
Naslov:  Gimnastičari CRO-GYM ligom sutra otvaraju novu sezonu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon nešto više od mjesec dana i velikih uspjeha na Europskom prvenstvu u Mersinu na kojemu je hrvatska muška gimnastička reprezentacija osvojila tri srebra (Tin Srbić, Filip Ude, Aurel Benović), gimnastičari već sutra otvaraju novu sezonu.

U Sportskom centru Lučko kreće druga sezona CRO-GYM lige, natjecanja Hrvatskog gimnastičkog saveza koje okuplja naše najbolje seniore i juniore. Ove godine održat će se 6 kola ovog natjecanja, po dva u Zagrebu, Osijeku i Nedelišću, a sutrašnje 1. kolo (start u 12 sati) bit će ujedno i kontrolno za izbor reprezentacije za Svjetski kup u Dohi (10-13. ožujka).

Podsjetimo, prvi turnir SK trebao se održati u Bakuu 4-7. ožujka, ali je otkazan zbog pandemije COVID-19. No, Doha je i dalje u planu Svjetske gimnastičke federacije.

Za sada su sigurni putnici za Dohu Tin Srbić (preča), Filip Ude (konj s hvataljkama) i Aurel Benović (tlo). Svi drugi sutra će tražiti svoju priliku.

Jako dobra stvar je da smo pokrenuli ovo naše interno natjecanje. Kakva je bila prošla godina i kako je krenula ova s otkazivanjem natjecanja, ovo nam treba da ostanemo u nekoj koliko toliko natjecateljskoj formi. Meni je sutrašnje kolo priprema za Dohu koja još nije otkazana i vjerujem da će se održati. Samim time Doha mi je onda priprema za Europsko prvenstvo u Baselu koje je u travnju i koje isto još uvijek stoji u kalendaru. A sve to je priprema za Olimpijske igre u Tokiju. Nadam se da će sve ići po planu. Radujem se sutrašnjem natjecanju, jako nam je potrebno“, najavio je natjecanje u svojoj dvorani aktualni viceprvak svijeta i Europe na preči, Tin Srbić.

Prošlogodišnji ukupni pobjednici CRO-GYM lige bili su senior Filip Ude i junior Liam Rabić.

Veselim se sutrašnjem natjecanju, već mi fali ta natjecateljska trema, nervozica... Dobro treniram, iako nisam još u formi kakvoj bi trebao biti. Ali, početak sezone je, tek je 2. mjesec, rijetko tko je sada u super formi. CRO-GYM liga nam pomaže da čim prije uđemo u formu, a cilj mi je da što bolje nastupim, da ne osramotim sam sebe. Nadam se da ću odraditi vježbu, da će sve biti kako treba“, rekao je Filip Ude.

Raspored CRO-GYM lige u 2021.
6. veljače - 1. kolo (Zagreb)
27. ožujka - 2. kolo (Nedelišće)
8. svibnja - 3. kolo (Osijek)
15. svibnja - 4. kolo (Nedelišće)
26. lipnja - 5. kolo (Zagreb)
11. rujna - 6. kolo (Osijek)



Tekst i foto: Kristina Leovac

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: