Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GISKO: GISKO književni kvizovi "Hrvatska književnost"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.01.2021. 10:11 
Naslov:  GISKO: GISKO književni kvizovi "Hrvatska književnost"
29.01.2021. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

S obzirom na sve veću popularnost kvizova u mrežnom okruženju, Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek organizira GISKO književne kvizove, koji se održavaju svaki posljednji petak u mjesecu. Kvizovi se sastoje od 20 pitanja s 3 ponuđena odgovora od kojih je jedan točan, a pitanja sastavljaju knjižničari. Svaki mjesec očekuju Vas nove, uzbudljive teme, žanrovi i književni kviz motivi!

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek novu sezonu kvizova započinje u petak, 29. siječnja 2021. godine s početkom u 20.00 sati, kada se održava kviz "Hrvatska književnost" putem mrežne platforme MyQuiz. Kviz će biti aktivan na poveznici https://myQuiz.org/i/654373. Rezultati svakog kviza do kraja će se godine zbrajati, a osoba s najboljim ukupnim rezultatom osvojit će godišnju individualnu članarinu u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek.

Ako vam vrijeme i mjesto radnje, glavni likovi i pisci nisu nepoznanice, pridružite nam se putem poveznice na Facebook ili mrežnoj stranici Knjižnice. Ukoliko propustite riješiti kviz u 20.00 sati, svaki će kviz ponoviti te mu možete pristupiti i u 21.00 sat.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: