Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Jutros u prometnoj nesreći smrtno stradao 58-godišnjak

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.01.2021. 12:38 
Naslov:  Jutros u prometnoj nesreći smrtno stradao 58-godišnjak
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Danas, u 8,11 sati, na državnoj cesti D2 - južna obilaznica Grada Osijeka, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač osobnog automobila 58-godišnji hrvatski državljanin.

Do prometne nesreće došlo je na način da se 58-godišnji vozač osobnim automobilom kretao državnom cestom D2 i zbog neutvrđenih razloga prešao na suprotnu prometnu traku te udario u osobni automobil koji se u tom trenutku kretao iz suprotnog smjera s kojim je upravljala 60-godišnja hrvatska državljanka.



Vozač osobnog automobila 58-godišnji hrvatski državljanin na mjestu prometne nesreće smrtno je stradao, dok je vozačica osobnog automobila 60-godišnja hrvatska državljanka prevezena u Klinički bolnički centar Osijek.

Radi obavljanja očevida na mjestu događaja promet tim dijelom ceste privremeno je bio zatvoren te se odvijao obilazno prema naselju Tenja.



Očevid na mjestu događaja obavila je zamjenica Općinskog državnog odvjetnika uz stručnu pomoć očevidna ekipa Postaje prometne policije Osijek. - izvijestili su iz policije.





Foto: JPVP Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: