Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Noćas se urušila derutna kuća u središtu Osijeka

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.01.2021. 16:44 
Naslov:  Noćas se urušila derutna kuća u središtu Osijeka
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kuća u središtu Osijeka na adresi Pejačevićeva 26, samo nekoliko kućnih brojeva udaljena od restorana Rustika, noćas oko dva sata se urušila.

Kako se vidi na fotografijama koje nam je poslao jedan naš čitatelj, riječ je o derutnom objektu koji je već godinama bio svakodnevna prijetnja za stanare i prolaznike. Objekt se urušio i bez potresa, uslijed starosti i zapuštenosti.

Sreća je što nitko od dvorišnih stanara, među kojima je i čitateljev brat koji studira u Osijeku, nije bio ozlijeđen u urušavanju.



Više puta stariji stanari apelirali su na ovaj problem gradskim vlastima, ali izgleda da se on neće dogoditi sve dok netko ne bude stradao ili dok mediji ne budu pomogli i napravili javni pritisak jer je ovo samo jedna od mnogobrojnih sličnih kuća u strogom centru Osijeka“, piše naš čitatelj, ironično dodajući kako je „sreća po gradske vlasti što se potresi ne očekuju na slavonskom području“.



Iako je gradska uprava u mandatu aktualnog gradonačelnika prije nekoliko godina pokrenula program uklanjanja ovakvih derutnih objekata u širem centru grada, on je u jednom trenutku stao.

Policija je navedeni objekt ogradila trakama upozorenja, tako da se građani pozivaju da ovaj nestabilni objekt izbjegavaju u širokom luku.







Tekst: Osijek031.com
Foto: Čitatelj

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: