Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Počela su zimska sezonska sniženja u Portanovi!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.12.2020. 8:28 
Naslov:  Počela su zimska sezonska sniženja u Portanovi!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ova, po mnogočemu neobična godina, polako se bliži svome kraju. Svi jedva čekamo da ju ispratimo i što prije zaboravimo, u nadi da će nam 2021. ipak donijeti neke bolje dane i vremena. Iako izlazaka i ludih dočeka ove godine zasigurno neće biti – to ne znači da ne trebate pripremiti sve za najljepši i najsigurniji doček – doček u krugu svoje obitelji. Ako ste među onima koji sve obavljaju u zadnji tren, ne brinite se, još stignete u Portanovu u shopping i posljednje pripreme. A shopping će biti uvelike ljepši kada znate da su zimska sezonska sniženja u Portanovi započela prije par dana!

Sada svaka kuna u Portanovi vrijedi više. Sezona velikih popusta je i službeno započela 27. prosinca 2020., i sada je idealno vrijeme da posjetite svoju omiljenu shopping destinaciju i obnovite svoju garderobu. Savršeni zimski kaput, čizme, haljine, hlače, džemperi, torbe i drugi modni dodaci po pristupačnim cijenama čekaju vas u brojnim trgovinama u Portanovi.

Iako je vrlo je vjerojatno da ćete 2020. godinu ispratiti od kuće i u krugu najuže obitelji, ali to nikako ne mora značiti da ju ne trebate dočekati u najboljem izdanju. 2020. godini usprkos! Iskoristite početak sezonskih sniženja i počastite se baš onime što ste si dugo željeli, ali sada po povoljnijoj cijeni.

I ne zaboravite na radno vrijeme Portanove! Sutra, 31. prosinca 2020., trgovine u Portanovi radit će samo do 17 sati, a u petak 1. siječnja 2021., trgovine u Portanovi neće raditi.



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: