Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Božićni koncert za korisnike Doma za starije i nemoćne u Osijeku

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.12.2020. 8:23 
Naslov:  Božićni koncert za korisnike Doma za starije i nemoćne u Osijeku
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Solisti i članovi zbora osječkog HNK-a, okupljeni u a capella kvintet razveselili su korisnike Doma za starije i nemoćne u Osijeku - točno u podne ispred Doma u Drinskoj održali su Božićni koncert, koji ovih dana izvode u kazalištu.

Kyrie Eleison, Zdravo budi, mili gosti, O, sveta tri kralja, U se vrime godišta, Narodi nam se, Adeste Fideles, Tiha noć - samo su neke od tradicionalnih božićnih pjesama kojima su, pod umjetničkim vodstvom Barbare Kajin, Igor Krišto (tenor), Leon Košavić (bariton), Karlo Miličević (bariton), Blaž Galojlić (bas) i Miloš Milojević (bas) razveselili korisnike Doma za starije i nemoćne te im donijeli dašak božićne radosti i time uljepšali nadolazeće blagdane.



"Danas smo posjetili naše najstarije i najranjivije sugrađane u Domu za starije i nemoćne osobe u Osijeku. Želja nam je bila kroz glazbu unijeti radost i vedrinu u njihovu svakodnevicu. Tradicionalnim božićnim napjevima iz cijele Hrvatske, kvintet HNK u Osijeku svojim emotivnim nastupom ispunili su radošću srca i donijeli štićenicima na poklon duh Božića", zapisali su na Facebook profilu Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku.





Tekst: Radio Osijek
Foto: HNK u Osijeku/FB

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
entuzijastazauvjek@gmail.
Offline
Ukupno postova: 5
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.12.2020. 11:40 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prelijepo.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: