Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



STOP SHOP retail parkovi donirali zaštitnu opremu u vrijednosti većoj od 50.000 kuna

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.12.2020. 20:00 
Naslov:  STOP SHOP retail parkovi donirali zaštitnu opremu u vrijednosti većoj od 50.000 kuna
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

STOP SHOP retail parkovi u Osijeku i Valpovu, poznati brend austrijske tvrtke IMMOFINANZ, donirali su prijeko potrebnu zaštitnu opremu u borbi protiv pandemije koronavirusa Gradskom društvu Crvenog križa Osijek i Valpovo u vrijednosti većoj od 50.000 kuna.

Donacija predana Gradskom društvu Crvenog križa Osijek i Valpovo, a sastoji od ukupno 28.600 medicinskih zaštitnih maski, 30.000 latex rukavica i 4.800 jednokratnih zaštitnih kapa, namijenjena je djelatnicima društava te će im uvelike olakšati brigu o starijim i nemoćnim sugrađanima i omogućiti sigurnije uvjete rada kao i veću zaštitu svih djelatnika.



Iznimno smo zahvalni STOP SHOP retail parkovima na donaciji zaštitne opreme koju je osigurala Gradskom društvu Crvenog križa Osijek. Volonteri i djelatnici Crvenog križa Osijek u aktivnostima i programima koje provode na terenu kao što su priprema i dostava toplih obroka, nabavka namirnica i lijekova, plaćanje računa, prijevoz liječniku, pomoć u obavljanju kućanskih poslova i sl. svakodnevno skrbe o više od 400 korisnika, većinom starih i teško pokretnih osoba, kroničnih bolesnika i osoba s invaliditetom. Naši korisnici pripadaju najranjivijoj rizičnijoj skupini za obolijevanje od bolesti COVID-19. Stoga pri svim našim aktivnostima posebnu pozornost posvećujemo strogoj provedbi epidemioloških mjera i korištenju sredstava zaštite. U tom smislu ova donacija značajno će pridonijeti sigurnosti i zaštiti naših korisnika, volontera i djelatnika od moguće zaraze bolešću COVID-19 i sprečavanju širenja epidemije”, izjavio je ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Osijek, Denis Ćosić prilikom primopredaje donacije.



Gradskom društvu Crvenog križa Valpovo zahvaljuje STOP SHOP retail parkovima na ovoj velikodušnoj donaciji. Djelatnici i volonteri Gradskog društva Crvenog križa Valpovo svakodnevno skrbe za oko 240 najugroženijih, starih nemoćnih i bolesnih osoba. Kroz Program pomoći u kući svakodnevno se dostavlja kuhani obrok na kućni prag naših najsiromašnijih, pomaže im se u održavanju boravišnog prostora, dostavljaju se namirnice, lijekovi i higijenske potrepštine. U ovim neizvjesnim vremenima donacija zaštitne opreme prvi je korak u zaštiti naših najugroženijih kako bismo očuvali njihovo zdravlje i zaštitili ih od zaraze koronavirusom“, zahvalila se ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Valpovo, Sanja Habuda prilikom preuzimanja donacije.




STOP SHOP retail parkovi u Osijeku i Valpovu odlučili su se za ovu donaciju kako bi pomogli i pokazali zajedništvo u ovim trenucima jer samo zajedničkim snagama možemo pridonijeti smanjenju širenja koronavirusa i povećanju sigurnosti svih građana.




[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: