Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Robert Seligman upalio četvrtu adventsku svijeću

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65649
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.12.2020. 8:26 
Naslov:  Robert Seligman upalio četvrtu adventsku svijeću
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Četvrtu adventsku svijeću na vijencu ispred osječke Konkatedrale, zapalio je hrvatski gimnastički reprezentativac i jedan od osječkih najuspješnijih sportaša Robert Seligman.

U ovoj, po svemu neobičnoj godini, prva adventska svijeća bila je posvećena vrijednom i požrtvovnom medicinskom osoblju, druga je slavila Osijek kao grad kulture i umjetnosti, dok je treća istaknula inovativne i kreativne građane koji nam donose razvoj i rast.

Četvrtom, koja simbolizira ljubav, odana je tako počast Osijeku kao gradu koji voli sport. Kako je istaknuo Robert Seligman, iznimno je zahvalan što mu je pripala čast zapaliti posljednju svijeću na adventskom vijencu: "To je dokaz da je sport jako bitan za Osijek i Osječko-baranjsku županiju, te da je općenito bitan za društvo u kojemu živimo. To je ono što mene posebno veseli jer uvijek govorim da sportaši nisu tu samo kako bi osvajali medalje nego moraju biti primjer drugima jer sport je jako dobra zdravstvena prevencija ali i priprema mladima za ono što kasnije u životu dolazi, a to je ozbiljan život, posao i obitelj", rekao je Seligman i sažeo svoju sportsku 2020. godinu: "Za mene je ova godina bila iznimno izazovna, puna uspona i padova. Krenula je s veljačom kada sam na olimpijskim kvalifikacijama na Svjetskom kupu u Australiji po prvi puta u životu doživio težu ozljedu slomivši prst na finalnom nastupu. Poslije toga slijedila je rehabilitacija, zatim zatvaranje zbog korone kada jedno vrijeme nismo uopće mogli ući u dvoranu i trenirati. Nakon toga je uslijedio povratak na najbolji mogući način kada sam odmah na prvom Svjetskom kupu osvojio medalju, zatim pobjeda i na Prvenstvu Hrvatske, a prije tjedan dana i 4. mjesto na Europskom prvenstvu u Turskoj. Sada na kraju godine čeka me najljepši Božićni poklon, a to je prinova u obitelji, tako da će unatoč svemu 2020. godina za mene u životu uvijek biti posebna."





Tekst i foto: Krunoslav Inhof/Radio Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: