Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



(Ž)bicom do trice: Novi koševi stigli u dvoranu Doma

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.12.2020. 17:25 
Naslov:  (Ž)bicom do trice: Novi koševi stigli u dvoranu Doma
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dugo očekivani koševi stigli su u dvoranu Doma za odgoj djece i mladeži iz Osijeka. Nakon uspješne akcije prikupljanja sredstava u kampanji „(Ž)bicom do trice“ korisnici Doma za kraj godine moći će zakucati tricu.

Prikupljenim sredstvima financirani su novi koševi te njihovo postavljanje. Košarkaška utakmica na novim koševima morat će pričekati neke bolje epidemiološke uvjete, a tada će na parket Doma biti pozvani svi koji su sudjelovali u kampanji.

Podsjetimo, u akciji je prikupljeno 21.100,00 kuna, čak 4.000,00 kuna više od postavljenog financijskog cilja, a ukupan broj donacija iznosio je 255. Ostatkom prikupljenih sredstava obnovljeni su koševi i na vanjskom terenu.



Igor Toman i Ivica Lenard 15. i 16. rujna vozili su 24 sata te obišli nekoliko većih Hrvatskih gradova, a odvezenih 400 kilometara donirali su za potrebe kampanje. U kampanji su sudjelovali poznati sportaši, umjetnici, glazbenici koji su na različite načine podržali Igora&Ivicu i povećali vidljivost kampanje.

Kampanju su podržali Zaklada Slagalica, Zaklada Srce grada Osijeka, Volonterski centar Osijek i inicijativa Lege za djecu superjunake čiji su članovi Igor i Ivica.





Tekst i foto: Mirna Šmit

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: