Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Domagoj Stojšić, prodavač plišanih igračaka, treba vašu pomoć

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65424
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.12.2020. 13:41 
Naslov:  Domagoj Stojšić, prodavač plišanih igračaka, treba vašu pomoć
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Našeg sugrađanina Domagoja Stojšića zna „pola grada“ kao dragog i uvijek nasmijanog momka, a zasigurno ga znaju posjetitelji osječkih ugostiteljskih objekata. To je onaj simpatičan mladić koji obilazi gradske kafiće i prodaje plišane igračke koje izrađuje njegova teta te na taj način Domagoj prehranjuje svoju obitelj.

Međutim, nakon što su ugostiteljski objekti zatvoreni zbog epidemiološke situacije i mjera protiv širenja koronavirusa, Domagoj je ostao bez svojih mušterija, lega i legica kojima je prodavao igračke.

Domagoj se stoga obratio svim prijateljima preko svog Facebook profila: „Pošto su kafići i restorani zatvoreni, tko hoće od mene kupiti igračke, prodavati ću oko tržnice, ili ako neko hoće kupiti više komada igračaka neka dođe pred kapiju“.

[Foto: Hokus Okus]


Domagoj je ovih dana dobio i pomoć od strane restorana Hokus Okus. Naime, restoran će kupiti neke igračke od Domagoja te ih dijeliti kupcima uz dostavu hrane i pića. U restoranu je također postavljena kutijica u kojoj se može ostaviti donacija za Domagoja, a osim toga, u planu je napraviti i e-mjesto gdje će se Domagoju moći virtualno ostaviti donacije ili uplatom na njegov račun [HR1023600003246911357 Zagrebačka banka, Domagoj Stojšić]

Sve igračke uredno su dezinficirane prije pakiranja, tako da se bezbrižno možete igrati s njima!

I mi ispred portala Osijek031 pohvaljujemo ovu hvalevrijednu akciju te pozivamo čitatelje da pomognu našem sugrađaninu. Osim kroz ovu akciju, Domagoju se uvijek možete javiti na njegov Facebook profil i pronaći igračku za sebe i svoje najmilije.

[Foto: Domagoj Stojšić/FB]





Tekst: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: