Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Održana radionica izrade prirodne kozmetike

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.12.2020. 9:00 
Naslov:  Održana radionica izrade prirodne kozmetike
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Sve više ljudi shvaća da je odabir prirode pravi put, brinemo se za svoje zdravlje i dobrobit okoliša, a prirodna i ručno rađena kozmetika koja nije testirana na životinjama nešto je što bismo si svi, uz malo edukacije, mogli priuštiti i izraditi u udobnosti vlastitog doma. Potaknuti ovim razmišljanjem, članovi Hangouta su u sklopu projekta „Drvo solidarnosti“ omogućili mladima iz Osijeka i okolice edukaciju i radionicu izrade prirodne kozmetike, pod vodstvom Katharine Rostaš.

Gotovo 30 mladih iskazalo je interes za sudjelovanjem na radionici no radi poštivanja trenutnih epidemioloških mjera to nažalost nije bilo moguće. Polaznici su bili podijeljeni u dvije skupine i radionica se održala u ponedjeljak i utorak (14. i 15. prosinca) u prostoru Info centra za mlade Osijek.

Voditeljica radionice Katharina Rostaš pokazala je polaznicima nekoliko recepata koje mogu napraviti sami u udobnosti svog doma – recept za masku za lice, piling, univerzalni balzam i micelarnu vodu. Radionica je prošla uz veselu i ugodnu atmosferu, a polaznici i polaznice su jedva čekali da isprobaju napravljene pripravke.

Sljedeća na redu je filmska radionica, a za više informacija pratite Facebook i Instagram stanicu Hangout Osijek.





Tekst i foto: Maja Knežević

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: