Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



U osječki KBC stigli novi suvremeni elektropodesivi kreveti za bolničku njegu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.12.2020. 16:49 
Naslov:  U osječki KBC stigli novi suvremeni elektropodesivi kreveti za bolničku njegu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Tijekom ovog tjedna u Klinički bolnički centar Osijek stiglo je 240 elektropodesivih standardnih kreveta za bolničku njegu i 2 bolnička kreveta za intenzivnu barijatrijsku njegu za potrebe ustrojstvenih jedinica u kojima su kreveti dotrajali i stari preko 30 godina.

U vrijeme svjetske pandemije koronavirusa, raste broj hospitaliziranih pacijenata te su neophodni specijalizirani kreveti i oprema. Multifunkcionalni i prilagodljivi bolesnički kreveti olakšat će pristup i rad medicinskim djelatnicima te pružiti udobnost i sigurnost bolesnicima. Sredstva za nabavu kreveta i antidekubitalnih madraca u vrijednosti od 3 milijuna kuna osiguralo je Ministarstvo zdravstva RH.

U periodu od 2017. do 2020. godine ukupno je nabavljeno 372 elektropodesivih bolničkih kreveta za potrebe Kliničkog bolničkog centra Osijek koji su doprinijeli podizanju kvalitete pružanja zdravstvene zaštite u našoj ustanovi.







Tekst i foto: KBC Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: