Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Puno zanimljivosti ovih dana u Portanovi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.12.2020. 12:15 
Naslov:  Puno zanimljivosti ovih dana u Portanovi
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan bit će puno zanimljivih događanja u Portanovi, a krećemo s onim što nas sve najviše veseli u ovim kriznim vremenima, a to su nova otvorenja koja će dodatno zaokružiti već bogatu ponudu našeg omiljenog trgovačkog centra. Za sutra, petak 11. prosinca 2020., najavljeno je dugo očekivano otvorenje Optike Anda. Osim širokih paleta kako sunčanih tako i dioptrijskih naočala, kontaktnih leća i druge pripadajuće opreme, Optika Anda pruža svojim kupcima i mogućnost kvalitetnog servisa naočala, kao i provjeru vida kod vrhunskog osoblja s najsuvremenijim tehnologijama. A za isti dan, najavljeno je i otvorenje Tisak kioska koji je već postavljen na svoju vanjsku poziciju, neposredno uz istočni ulaz u Portanovu, a nudi cjelokupni asortiman svojih roba i usluga - bilo da se radi o kupnji nekog od proizvoda iz bogate ponude ili o plaćanju računa, slanju Tisak paketa, kupnji bonova, igranju lutrijskih igara ili nekoj drugoj popularnoj usluzi Tiska.

Ponavljamo i apel iz Portanove da se u blagdanski shopping uputite što ranije. Nemojte čekati zadnji trenutak, nemojte čekati gužve. Ponuda u Portanovi je nikad bogatija… bilo da je riječ o proizvodima za dekoraciju doma, namirnicama za blagdanski stol ili prigodnim artiklima kojima ćete razveseliti svoje najmilije.



Dodatno, svjedoci smo da su trgovine u Portanovi period u kojem svi s nestrpljenjem čekamo početak siječanjskih sezonska sniženja, nikad ranije krenule s međusezonskim, odnosno prigodnim blagdanski sniženjima, a to svakako vrijedi iskoristiti.

[klik za uvećanje]


I još podsjećamo da se u subotu 12. prosinca 2020., u Portanovi organizira još jedna u nizu humanitarnih akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Osijek i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek čekaju vas od 16 do 19 sati na 2. katu Portanove.



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: