Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Info-centar za mlade Osijek: Fotografija govori 1000 riječi - Osijek po tvojoj mjeri

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.11.2020. 11:34 
Naslov:  Info-centar za mlade Osijek: Fotografija govori 1000 riječi - Osijek po tvojoj mjeri
04.12.2020. 11:35
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Voliš svoj grad i želiš u njemu što više sadržaja za mlade?

Može li Osijek biti više po mjeri mladih? Što je u njemu dobro, što bi moglo biti bolje? Što treba popraviti a što pohvaliti? Info-centar za mlade Osijek te poziva na sudjelovanje u svojoj aktivnosti.

Uslikaj mjesta i situacije u svom gradu i uz dvije rečenice objasni što je to što treba unaprijediti.

Svaka osoba može poslati samo jednu fotografiju. Ukoliko želiš, rečenice možeš i sam/a dodati uz fotografiju u nekom od programa za obradu fotografije. Ukoliko ne, tekst im jednostavno pošalji u inbox.

Fotografije i tekst uz njih možeš poslati do 4. prosinca 2020. u podne na mail: [email protected], Facebook stranicu Info-centra za mlade (inbox) ili na njihov Instagram profil (inbox).Na isti kontakte im se možeš obratiti ukoliko imaš dodatnih pitanja.

Pitanja koja postaviš putem fotografije proslijedit će se Savjetu mladih Grada Osijeka koji će se sastati s predstavnicima Grada Osijeka i pronaći odgovore na tvoja pitanja i/ili prijedloge.

Nakon toga imat ćeš priliku sudjelovati u online druženju putem kojeg će ti predstavnici Savjeta mladih te predstavnici Grada prenijeti odgovore na tvoja pitanja te upoznati s njihovim radom i ulogom.

Ova aktivnost se organizira u sklopu projekta Regionalni info-centar za mlade Osijek koji je financiran sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: