Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dječje kazalište Branka Mihaljevića: Noć kazališta 2020. - svečana obnova predstave Zeko, Zriko i Janje [OTKAZANO]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.11.2020. 10:55 
Naslov:  Dječje kazalište Branka Mihaljevića: Noć kazališta 2020. - svečana obnova predstave Zeko, Zriko i Ja
21.11.2020. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Zbog novih epidemioloških mjera i ograničenja broja gledatelja otkazana je predstavu Zeko, Zriko i Janje, predviđenu za nedjelju 23.11. u 10,30 sati u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku. Povrat novca gledatelji mogu dobiti na blagajni kazališta.


I ove godine Dječje kazalište Branka Mihaljevića sudjeluje u Europskoj noći kazališta i to svečanom obnovom legendarne predstave Branka Mihaljevića „Zeko, Zriko i Janje“ u subotu, 21. studenoga 2020. s početkom u 18 sati!

Našoj najdugovječnijoj i najizvođenijoj predstavi u režiji Ivana Baloga, a koju su za ovu prigodu obnovili Aleksandra Colnarić i Ivica Lučić, darujemo nov život na sceni potpuno novom scenografijom koju je osmislila mlada Tončica Knez. U predstavi, kojoj se iz godine u godinu vesele i mali i veliki već generacijama, igraju Ivica Lučić, Inga Malidža, Lidija Helajz, Areta Ćurkokvić, Aleksandra Colnarić i Tihomir Grljušić/Srđan Kovačević. Pohlepni Vuk ukrao je iz stada Janje, dovukao ga u šumu i svezao za stablo. Neće ga još pojesti jer je premršavo. Vuk legne i zaspi, a iz grmlja izlazi Zeko. On priznaje Janjetu da nema ni trunke hrabrosti, ali će sve poduzeti da spasi Janje. Odvezuje uže kojim je Janje zarobljeno i oboje u strahu bježe. Pridružuje im se besposleni Zriko te oni zajednički traže neko sklonište. Na nesreću, potraže ga upravo u kući Lije, Vukove saveznice. Ona ih prima vrlo ljubazno, prepušta im kuću te odlazi sa svojom djecom na drugo mjesto, svojoj rođakinji. To je, međutim prijevara, jer ona izvješćuje Vuka! Na sreću, troje je prijatelja našlo saveznika u lugaru Luki, koji se obračunava s Vukom, predajući ga svojim kudrovima. Troje prijatelja odlučuje ostati kod lugara Luke, jer se više ne žele rastajati…

Ulaznice za svečanu obnovu su besplatne, no zbog velikog zanimanja već su podijeljene, ali zato predstavu igramo i u nedjelju 22. studenoga 2020., u terminu nedjeljne matineje u 10,30 sati.

Ulaznice za nedjeljnu izvedbu po cijeni od 20 kuna možete kupiti svakim radnim danom od 8 do 15 sati, sat uoči predstave ili rezervirati na telefon 501-485 i elektroničkom poštom na [email protected].

VAŽNO: Zbog velikog zanimanja molimo naše gledatelje da rezervirane ulaznice podignu najkasnije pola sata uoči izvedbi na blagajni kazališta.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: