Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HNK u Osijeku: Žene Vukovara – od priče do razgovora [2020.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65699
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.11.2020. 9:11 
Naslov:  HNK u Osijeku: Žene Vukovara – od priče do razgovora [2020.]
19.11.2020. 19:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prigodni program pod nazivom „Žene Vukovara – od priče do razgovora“ održat će se u četvrtak, 19. studenog 2020. u 19:30 sati u HNK-u Osijek.

Položaj žena u društvu kroz povijest nikada nije bio jednostavan i lak.

Agresija.Rat.Vukovar. Kako je biti ženom u opkoljenom gradu? Kako je izboriti se za život u gradu, proboju ili logoru? Dođite i sudjelujte u jedinstvenom programu u čast i zahvalu svim braniteljicama i braniteljima te svim drugim ženama u opsadi grada Vukovara.

Program će se održati u gledalištu Hrvatskoga narodnog kazališta u Osijeku, a sudjeluju nacionalna prvakinja drame HNK u Zagrebu Branka Cvitković, prvakinja drame HNK u Osijeku Sandra Lončarić, ravnateljica drame HNK u Osijeku Petra Bernarda Blašković, te moderator Božidar Popivić, dr.med.

U glazbenom dijelu programa sudjelu Ivana Medić, sopran, Bela Nagy, violina, Veronika Branežac, viola, Maja Iljovski, violoncello te Irena Kranjčević, violoncello.

Program će biti održan pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja i Grada Vukovara.

S obzirom na to da je zbog pandemije COVID-19 na ovogodišnjem obilježavanju Dana sjećanja na žrtve Vukovara ograničen broj sudionika koji se mogu pokloniti žrtvama, odlučili smo ovaj program putem live streama prenositi uživo na Fb stranici HNK u Osijeku kako bismo omogućili što većem broju Hrvata iz domovine i diljem svijeta da se prisjete i odaju počast Gradu – heroju.

Besplatne ulaznice možete preuzeti na blagajni HNK u Osijeku.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: