Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Pet medalja za KK Esseker na Prvenstvu Hrvatske

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.11.2020. 10:36 
Naslov:  Pet medalja za KK Esseker na Prvenstvu Hrvatske
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Rijeci je ovaj vikend održanao Državno prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniore u katama s kojim je ujedno zaključena ovogodišnja natjecateljska sezona odrađena po posebnim epidemiološkim mjerama.

Na Prvenstvu u Rijeci, Karate klub Esseker nastupio je u kategorijama kadeta, juniora i mlađih seniora (U21)U kategoriji kadetkinja su nastupile Martina Sekulić i Isidora Mamli ali nisu uspjele ući u drugi kvalifikacijski krug. U kadetima je nastupio Erik Šoper koji je prošao u drugi krug natjecanja ali nije uspio ući završne borbe za medalju.



Juniorke ekipno u sastavu Maja Skrenković, Martina Sekulić i Isidora Mamli su osvojile 3. mjesto, dok su juniori ekipno osvojili 2. mjesto. U ekipi su nastupili Patrik Kokić, Erik Šoper i Roko Štokić.

U pojedinačnim nastupima juniorki, Maja Skrenković je prošla prvi i drugi krug kvalifikacija i izborila borbu za medalju u kojoj je nažalost zaustavljena te ostala na korak do medalje sa plasmanom na 5. mjesto.

Nastupi u kategoriji juniora sa dvije osvojene medalje su bili puno uspješniji.



Nastupili su Patrik Kokić koji je u drugom krugu kvalifikacija zauzeo 2. mjesto što je bilo dovoljno da izbori meč za treće mjesto što je Patrik uspješno odradio i osvojio broncu.

U drugoj kvalifikacijskoj grupi je nastupio Erik Šoper te se osvajanjem prvog mjesta uspio plasirati u finale u kojem je izgubio od izvrsnog Matije Relić te se morao zadovoljiti 2. mjestom i srebrom.



U kategori mlađih seniora nastupili su Ivor Premec i Patrik Kokić te su i jedan i drugi prošli prvi kvalifikacijski krug ali se nisu uspjeli plasirati u finale te su došli u situaciju da međudobno rade meč za braoncu. U tom meču je jedino bilo sigurno da imamo medalju iako je ishod meča bio neizvjestan. Međutim kod Ivora su se ipak osjetile posljedice samoizolacije iz koje je izašao neposredno pred odlazak na Državno te je Patik ipak bio superiorniji te osvojio 3. mjesto i u ovoj kategoriji i sa tri osvojene medalje bio naš najuspješniji natjecatelj.









Tekst i foto: Joco Đukić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: