Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Učilište Studium: Radionica izrade biljnih terarija

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.11.2020. 8:25 
Naslov:  Učilište Studium: Radionica izrade biljnih terarija
25.11.2020. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U suradnji s Biljke.Plants, Učilište Studium - ustanova za obrazovanje odraslih, organizira u srijedu, 25. studenog 2020., na lokaciji Stjepana Radića 25, s početkom u 18 h, kreativnu radionicu izrade zatvorenih biljnih terarija.

Biljni terariji predstavljaju divlju prirodu, poput šume ili džungle, zasađenu u staklenku. Terariji mogu biti i elegantnog izgleda pa time postaju urbani buketi koji nikada ne venu! Njihove glavne karakteristike su dugoročnost - terariji u pravim uvjetima traju godinama, jednostavno održavanje - zbog specifičnog načina sadnje terarij je potrebno zaliti tek nekoliko puta godišnje i očaravajući izgled. Terariji spadaju u samoodržive eko sustave što ih čini idealnim za sve one koji imaju problema s uzgojem biljaka ili nemaju vremena za njihovo održavanje, no svejedno žele ukrasiti svoj dom zelenilom. U tom slučaju terariji su rješenje.

Biljke, osim što pozitivno utječu na raspoloženje i smanjenje stresa, pročišćuju zrak i uljepšavaju naše životne prostore. Terariji su specifična vrsta sobnog bilja, a svojim egzotičnim izgledom osvajaju na prvi pogled i postaju centerpiece baš svakog doma.
Uz osnove održavanja ovih mini džunglica, imat ćete priliku i sami izraditi vlastiti terarij i ponijeti ga svojim domovima! Materijal i sve potrebno je osiguran.

Ako se do sada niste upoznali s biljnim terarijima, radionica je pravo vrijeme da to učinite! Znanja koja su Vam potrebna: dobra volja.

Broj mjesta je ograničen, zato trk i prijavi se te postani ponosni vlasnik novog zelenog ljubimca!

Mob: 095 744 74 44
E-mail: [email protected]



Zadnja promjena: Redakcija 031; 24.11.2020. 18:51; ukupno mijenjano 1 put.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: