Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Katia Šegavčić - prvakinja Hrvatske

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.11.2020. 8:36 
Naslov:  Katia Šegavčić - prvakinja Hrvatske
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jučer je u Rijeci je održano Prvenstvo Hrvatske za kadete, juniore i U21 u natjecateljskoj disciplini kata uz stroge sigurnosne mjere glavnog stožera Civilne Zaštite Republike Hrvatske.

Na Prvenstvu je nastupilo 107 natjecatelja/ki u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Karate klub Hrvatski sokol Osijek predstavljali su Fran Seligman, Katia Šegavčić i prvi put nastupila je Magdalena Curić.

Svima već poznat po svojim odličnim rezultatima višestruki prvak Hrvatske Fran Seligman 2008. godište nastupio je u kategoriji kadeti (14 i 15 godina) u jakoj konkurenciji od 22 natjecatelja te je sudačkom odlukom dobio 22,34 boda koja nisu bila dovoljna za prolaz u drugi krug.

Magdalena Curić 2007. godište je nastupila u kategoriji kadetkinje (14 i 15 godina) te se zbog velikog pritiska nažalost nije plasirala u sljedeći krug.

Višestruka prvakinja Hrvatske Katia Šegavčić 2007. godište nastupila je u kategoriji kadetkinje (14 i 15 godina) u jakoj konkurenciji od 22 natjecateljice. Katia je napravila najveći uspjeh od svih natjecatelja. U sva tri kruga osvojila je najveći broj bodova u svojoj kategoriji – prvi krug 23,60 bodova, drugi krug 24,26 bodova te je u trećem krugu - finalu pobijedila s 24,20 bodova odličnu suparnicu iz Slavonskog Broda. Katia Šegavčić time je osvojila zlatnu medalju i titulu državne prvakinje Hrvatske u kategoriji kadetkinje.

Katijin uspjeh je još veći jer ona prema svom godištu trenutno spada u kategoriju mlađe kadetkinje, a ovom pobjedom osvojila je titulu prvakinje u starijoj kategoriji kadetkinje u koju će ući tek krajem 2021. g.

Iskrene čestitke natjecateljima i treneru Zvonku Biondiću na izuzetnom uspjehu!





Tekst i foto: Aleksandar Šegavčić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: