Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Pučko otvoreno učilište Osijek: Besplatna Učilišna mjenjačnica vještina

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.11.2020. 8:22 
Naslov:  Pučko otvoreno učilište Osijek: Besplatna Učilišna mjenjačnica vještina
Od 09.11.2020. 8:22 do 13.11.2020. 8:21 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pučko otvoreno učilište Osijek pokreće program u kojem besplatno ustupa na korištenje prostor / učionicu u jednom petosatnom (maksimalno) terminu svakome tko želi nekoga nešto naučiti ili napraviti uvertiru u određeno učenje / edukaciju. Cilj programa "Besplatna Učilišna mjenjačnica vještina" je potaknuti ljude da se uključe u proces cjeloživotnog učenja, razmjene svoje vještine s nekim i nauče nove te tako s manje strepnje dočekaju budućnost i "novo normalno". Želja je okupiti predavače / profesore / mentore / poduzetnike koji su spremni odvojiti slobodno vrijeme s ciljem kako bi studente, nezaposlene, zaposlene i druge zainteresirane naučili nekim novim stvarima, znanjima i vještinama ili ih potakli da se dodatno educiraju ili razvijaju na određenom polju.

Ususret neizvjesnoj budućnosti potrebno je pronaći motivaciju za uključiti se i napraviti karijerne promijene, a nizom ovakvih radionica / predavanja tu je potragu moguće olakšati. Također, moguće je razviti i nove poslovne i slične odnose. Svi se suočavamo s nečim nepoznatim i kako bi se lakše nosili s tim potrebno je solidarizirati se i ne klonuti u nastojanjima da budućnost bude što bolja, sigurnija i uspješnija.

Ako imate želju uključiti se, javite se na e-mail: [email protected] ili porukom u inbox stranice. Prva „mjenjačnica“ planira se održati krajem studenog, a od danas je moguće ponuditi radionicu / predavanje koje bi držali zajedno s terminom kada bi to činili. Dostupni termini su od ponedjeljka do petak od 9 do 14 sati. Učilište ustupa besplatni prostor, podršku u promociji i prikupljanju polaznika te svakoj predavačici / predavaču dodjeljuje internu potvrdu o sudjelovanju.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: