Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Pravni fakultet Osijek: Jean Monnet Module Language and EU Law Excellence – LEULEX

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.11.2020. 9:39 
Naslov:  Pravni fakultet Osijek: Jean Monnet Module Language and EU Law Excellence – LEULEX
05.11.2020. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pravni fakultet u Osijeku započeo je sa provedbom projekta Jean Monnet Module Language and EU Law Excellence – LEULEX. Projekt vrijedan 30.240,00 Eura odobrila je i sufinancira Europska unija kroz program Erasmus+ 2014. – 2020. Trajanje projekta je od 15. rujna 2020. do 14. rujna 2023. godine.

Projektne aktivnosti imaju za cilj unaprijediti izučavanje prava Europske unije i produbiti poznavanje pravne terminologije Europske unije na radnim jezicima Europske unije: engleskom, njemačkom i francuskom. Pohađanje svih projektnih aktivnosti je besplatno.

Ciljnu skupinu polaznika čine studenti prava preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine te Stručnog studija, kao i diplomirani pravnici raznih profila, predstavnici nevladinih udruga i javni službenici, ali i studenti svih razina studija Engleskog jezika i književnosti i Njemačkog jezika i književnosti Filozofskog fakulteta Osijek te zainteresirani sudionici iz susjednih zemalja u okruženju koje su u procesu predpristupnih pregovora s EU (pravnicima, asistentima i docentima prava, nastavnicima stranih jezika na pravnim fakultetima).

Nositelji kolegija su iskusni profesori prava EU-a i stranih jezika Pravnoga fakulteta Osijek i profesorica francuskoga jezika koja je dugogodišnja suradnica fakulteta te profesori stranih jezika Filozofskog fakulteta Osijek.

Preduvjet za pohađanje Programa je izvrsno poznavanje jednoga stranog jezika i minimalno 1. stupanj poznavanja drugoga stranog jezika (engleskoga ili njemačkoga). Nastavne aktivnosti počinju 13. studenoga 2020. i traju 10 tjedana, a odvijat će se petkom popodne i subotom.

S obzirom na epidemiju Covida 19, do poboljšanja epidemiološke situacije većina će se nastave odvijati online (putem aplikacije zoom i drugih IT alata za virtualnu nastavu).

Prva projektna aktivnost
Predstavljanje projekta, nastavnih aktivnosti i radionica Jean Monnet modula održat će se 5. studenog 2020. u 18 h i odvijat će se putem zoom-a.

Za iskazivanje interesa i prijavu za sudjelovanje možete se obratiti na e-mail adresu: [email protected].




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: