Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GISKO: Posudi AQ:bit u GISKO-u!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.11.2020. 9:14 
Naslov:  GISKO: Posudi AQ:bit u GISKO-u!
Od 02.11.2020. 16:00 do 06.11.2020. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek svojim korisnicima na posudbu nudi AQ:bit setove, čime se omogućava nastavak STEM revolucije u stjecanju znanja i usvajanja tehnologijâ, kao što su robotika, 3D tisak, tehnološke inovacije te ostale srodne vještine. Rok je posudbe 14 dana, a iznos zakasnine za prekoračenje roka posudbe iznosi 5,00 kn po danu.

AQ:bit setove korisnici će moći posuditi na Odjelu za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek, a za funkcionalnost AQ:bit-a potrebno je povezati ga s micro:bit-om.

Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM) donirao je Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek 8 AQ:bitova za posudbu djeci i odraslima te 6 setova za održavanje radionica u knjižnici. AQ:bit uređaj je za mjerenje atmosferskih varijabli, pri čemu AQ znači Air Quality (kvaliteta zraka), a nastavak :bit značava njegovu kompatibilnost s micro:bitom, popularnim mikroračunalom. AQ:bit omogućava mjerenje pet atmosferskih varijabli – temperature, relativne vlažnosti i tlaka zraka te koncentraciju mikročestica promjera manjeg od 2.5 mikrometara (PM2.5). Upute za rad dostupne su na portalu Izradi!.




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: