Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



I dalje velike brojke, 163 osobe na području Osječko-baranjske županije pozitivne na koronavirus

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.10.2020. 11:30 
Naslov:  I dalje velike brojke, 163 osobe na području Osječko-baranjske županije pozitivne na koronavirus
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Hrvatski zavod za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije i Klinički bolnički centar Osijek testirali su tijekom posljednja 24 sata ukupno 496 uzoraka od kojih je 163 bilo pozitivno na koronavirus.

Najviše, 61 novooboljela osoba je iz Osijeka, 12 iz Đakova, 10 iz Čepina, a po šest je iz Belišća, Tenje, Višnjavca i Antunovca. Po pet novooboljelih osoba prebivalište ima u Našicama, Donjem Miholjcu i Dalju, a po tri u Belom Manastiru, Valpovu i Josipovcu. Po dvije zaražene osobe zabilježene su u Bilju, Sarvašu, Veliškovicma, Viškovcima, Marijancima i Ivanovcu. Po jedna zaražena osoba zabilježena je u 20 naselja, Aljmaš, Beničanci, Brođanci, Črnkovci, Draž, Đurđenovac, Golinci, Kneževi Vinogradi, Koška, Lug, Paljevina, Piškorevci, Rakotovica, Samatovci, Semeljci, Strizivojna, Šag, Tomašanci, Vardarac, Zmajevac.

Epidemiološka služba Zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u samoizolaciju je stavila 31 kontakt oboljelih osoba, pa se trenutno na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji nalazi 3157 osoba.

U KBC-u Osijek hospitalizirane su 74 osobe oboljele od koronavirusa, a 16 je na respiratoru. Tijekom posljednja 24 sata preminula je jedna ženska osoba iz Višnjevca, 1944. godište, a osim COVID-a 19 imala je i niz drugih kroničnih bolesti. U Općoj županijskoj bolnici Našice na bolničkom liječenju nalazi se 10 pacijenata oboljelih od koronavirusa.

Policija je provjeravala osobe u samoizolaciji i to putem dojave na području Osijeka za jednu osobu i dojava se pokazala opravdanom te je utvrđeno kršenje mjere samoizolacije. Napravili su još 41 provjeru osoba u samoizolaciji kod kojih nije bilo kršenja propisane mjere. - izvijestio je Stožer civilne zaštite OBŽ.



[fbcomment]http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=84580f/fbcomment]

Foto: Cacan/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
akoide
Offline
Ukupno postova: 840
Spol: Muško Muško
Post Postano: 25.10.2020. 12:24 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Da je napravljen statistički serološki test na antitijela covid-19 znali bi koliko stanovnika je preboljelo koronu. Ovako ne znamo gdje se trenutno nalazimo.
Da parafraziram Napoleona: recite mi što neprijatelj radi iza brda i ja sam dobio bitku.
Ako usporedimo rezultate serološkog testa u Brodosplitu prije nekoliko mjeseci sa brojem registriranih slučajeva onda i danas, broj onih kojih su preboljeli koronu bi mogao biti oko 350.000

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
lega DGO
Offline
Ukupno postova: 10
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.10.2020. 22:04 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Već ste dosadili sa navođenjem svih tih brojki zaraženih i oboljelih...samo ljude opterećujete i plašite...bavite se onima sa zdravstvenim problemima a ove bez simptoma ostavite i izostavite više iz izvještaja...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: