Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Edunova: Besplatni seminar "Programiranje 101"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65755
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.10.2020. 8:52 
Naslov:  Edunova: Besplatni seminar "Programiranje 101"
26.10.2020. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Besplatni online seminar Programiranje 101 – kako početi programirati na primjerima programskih jezika Java, PHP, Python i SWIFT održat će se u ponedjeljak, 26. listopada 2020. s početkom u 17:00 sati u Edunova - online učionici. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Pošaljite svoje ime, prezime, kontakt telefon i naziv seminara na [email protected].

Besplatni online seminar Programiranje 101 – kako početi programirati na primjerima programskih jezika Java, PHP, Python i SWIFT.

Ako započinjete programersku karijeru u 2020 godini ovo je besplatni seminar za vas. Na putu od početnika do uspješnog developera možete se susresti sa nizom nepoznanica, a jedno od pitanja koje ste si sigurno postavili na početku je koji programski jezik odabrati?

SADRŽAJ SEMINARA
U Hrvatskoj se kao najpoželjniji programski jezici traže JAVA, Python, PHP i Swift što se poklapa sa SVJETSKIM TRENDOVIMA.

Zašto Programiranje 101? Ovaj naziv označava početak svih početaka, znači seminar je namijenjen za početnike. Na seminaru će voditelj katedre za programiranje Tomislav Jakopec usporediti navedene tehnologije kako bi osobe koje započinju karijeru u developera mogli donijeti odluku u kojem pravcu se žele razvijati.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: