Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



36 pozitivnih nalaza na području OBŽ

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65696
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.10.2020. 10:47 
Naslov:  36 pozitivnih nalaza na području OBŽ
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Tijekom posljednja 24 sata u laboratoriju KBC-a Osijek obrađeno je 348 uzoraka, od kojih je 36 osoba s područja Osječko-baranjske županije pozitivno na koronavirus.

Devet pozitivnih nalaza bilo je za osobe iz Osijeka i osječkih prigradskih naselja, osam s područja Đakovštine, po četiri iz Belišća i s područja Našica i tri iz Općine Antunovac. S područja grada Donjeg Miholjca, općina Erdut i Semeljci su po dvije novopozitivne osobe, a po jedna iz Bilja i Čepina.

Na liječenju u Kliničkom bolničkom centru Osijek i danas se nalazi 55 pacijenata koji su oboljeli od COVID-19 od kojih je šest na respiratoru. Preminula je jedna osoba (1935. godište) s područja Čepina i imala je niz drugih komorbiditeta.

Od početka epidemije koronavirusa na području Osječko-baranjske županije zabilježene su 1672 oboljele osobe, od kojih su do danas izliječene 1092 osobe zaražene koronavirusom.

Epidemiolozi su odredili samoizolaciju za 92 nova kontakta oboljelih osoba, pa se na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji danas nalaze ukupno 2.183 osobe.

Policija je u zadnja 24 sata obavila 27 samoinicijativnih provjera osoba u samoizolaciji te dvije provjere putem dojava građana i to na području Osijeka i Belog Manastira no nije utvrđeno niti jedno kršenje izrečene mjere samoizolacije. - izvijestio je Stožer civilne zaštite OBŽ.





Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: