Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kod trojice Osječana policija pronašla marihuanu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.10.2020. 11:04 
Naslov:  Kod trojice Osječana policija pronašla marihuanu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U srijedu, 14. listopada, oko 20,20 sati, u Osijeku, policijski službenici zapazili su 30-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je kod sebe posjedovao PVC vrećice s marihuanom težine 16,61 grama. Pronađena marihuana je oduzeta, a temeljem naloga suda u Osijeku, kod 30-godšnjeg hrvatskog državljana obavljena je pretraga doma i drugih prostorija. Pretragom su policijski službenici pronašli i oduzeli preciznu digitalnu vagu, drobilicu i „bong“.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja da je 30-godišnjak počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama te državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu.

Jučer, 15. listopada, temeljem naloga suda u Osijeku, obavljena je pretraga doma i drugih prostorija kod dvojice 20-godišnjih hrvatskih državljana. Pretragom su policijski službenici pronašli i oduzeli ukupno 172,8 grama marihuane, preciznu digitalnu vagu, drobilicu i novčani iznos oko 6000 kuna.

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja osnovano se sumnja da je 20-godišnjak počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama te je predan pritvorskom nadzorniku, a drugom 20-godišnjaku slijedi optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Osijeku. - izvijestila je PU osječko-baranjska.



Foto: Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: