s GISKO: Program "She: Women's Empowerment" [1/1]
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GISKO: Program "She: Women's Empowerment"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65287
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.10.2020. 19:14 
Naslov:  GISKO: Program "She: Women's Empowerment"
16.10.2020. 9:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

American Corner Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek pokreće program naziva "She: Women's Empowerment". Program se sastoji od nekoliko etapa, a započinje ciklusom Women Working in IT – nizom kratkih videa na hrvatskom jeziku u kojima predstavljamo sudionice zaposlene na različitim pozicijama u IT industriji.

Videozapisi će biti premijerno prikazivani na Youtube kanalu Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek svakoga petka u 9.00 sati, a prvi će se prikazati u petak, 16. listopada 2020. godine.

U projektu sudjeluju djelatnice tvrtki Addiko Bank Hrvatska, Bamboo Lab, Barrage, Base58, COBE Tech, Factory, Gauss Development, Google Croatia, Human, Inchoo, Reroot, Playrix Croatia i STUDIO 33, pri čemu sudionice promišljaju o Osijeku kao hrvatskoj "Silicijskoj dolini" te ravnopravnosti spolova u IT industriji i poruci koju bi željele poslati djevojkama i mladim ženama o radu u IT industriji.

Ovim projektom želi se ukazati na položaj zanimanja u, donedavno, pretežno muškom zanimanju te prikazati razne mogućnosti koje ova industrija nudi. Cilj je projekta prikazati uspješne žene i potaknuti osnaživanje žena na tržištu rada.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: