Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Elektrotehnička i prometna škola Osijek: Interdisciplinarni stručni skup "Implementacija medijske edukacije u škole"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.10.2020. 8:00 
Naslov:  Elektrotehnička i prometna škola Osijek: Interdisciplinarni stručni skup "Implementacija medijs
24.10.2020. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Elektrotehnička i prometna škola Osijek poziva zainteresirane nastavnike i stručne suradnike na Interdisciplinarni stručni skup Implementacija medijske edukacije u škole koji će se održati 24. listopada 2020. u 10:00 sati u Elektrotehničkoj i prometnoj školi Osijek, Istarska 3. Skup će trajati 5 sati, a prijaviti se može preko sustava etta.edu do 23.10. 2020. godine.

Tijekom Erasmus + projekta Implementacija medijske edukacije u škole nastavnici su izradili priručnik uz metodičke materijale koje je moguće koristiti u gotovo svim predmetima.

Na skupu će biti predstavljen Metodički priručnik, a održat će se i dvije radionice - Snimanje i editiranje videa i Snimanje fotografije.

Elektrotehnička i prometna škola Osijek partner je u velikom Erasmus+ KA2 projektu suradnje za inovacije i razmjenu dobre prakse iMES – Media To Understand and Create (Implementacija medijskog obrazovanja u škole) . Projekt je primarno okrenut medijskoj pismenosti i načinima kako stvoriti ili poboljšati kurikule kroz koje se medijska pismenost poučava i trajao je dvije godine. Tijekom tog razdoblja nastavnici su surađivali s kolegicama i kolegama iz Litve i Grčke, a rezultate tog rada pokazat će zainteresiranima tijekom skupa.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: