Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Pijani vozač srušio biciklisticu na cesti, oštetio nekoliko automobila i pobjegao

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.10.2020. 12:13 
Naslov:  Pijani vozač srušio biciklisticu na cesti, oštetio nekoliko automobila i pobjegao
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U petak, 9. listopada, u 14,12 sati, u Osijeku, u Dunavskoj ulici, dogodila se prometna nesreća. Do prometne nesreće došlo je na način da se vozač 70-godišnji hrvatski državljanin kretao osobnim automobilom i pretjecao biciklistkinju koja se kretala kolnikom istim smjerom.

Prilikom nepropisnog pretjecanja vozač osobnog automobila udario je u biciklistkinju 48-godišnju hrvatsku državljanku i napustio mjesto događaja.

Vozačici bicikla pružena je hitna medicinska pomoć u Kliničkom bolničkom centru u Osijeku gdje su joj konstatirane lake tjelesne ozlijede.

Nakon što je napustio mjesto događaja u 14,35 sati, u Reisnerovoj ulici, 70-godišnjak se nije kretao sredinom obilježene prometne trake te je sišao sa kolnika na parkirališni prostor gdje je udario u dva parkirana automobila. Drugi parkirani osobni automobil udario je u treći parkirani osobni automobil, a nakon prouzrokovane prometne nesreće vozač je napustio mjesto događaja.

Brzom intervencijom policije 70-godišnji vozač je pronađen i alkotestiran. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,78 grama po kilogramu te je uhićen sukladno Prekršajnom zakonu.

Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 50 600 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 15 negativnih prekršajnih bodova.





Tekst: PU osječko-baranjska
Foto: T.Č./Čitatelj

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: