Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Valpovo: Koncert - 10 godina grupe Jovalius [ODGOĐENO]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65424
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.10.2020. 9:07 
Naslov:  Valpovo: Koncert - 10 godina grupe Jovalius [ODGOĐENO]
17.10.2020. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[16.10.2020.] Nažalost, organizatori slavljeničkog koncerta grupe Jovalius primorani su odgoditi najavljeni koncert zbog iznimno loše epidemiološke situacije uzrokovane koronavirusom uz veliki broj zaraženih osoba.

O novome terminu održavanja koncerta javnost će biti pravovremeno obaviještena, a ovim putem organizatori apeliraju na javnost da samo odgovornim ponašanjem u skladu s propisanim mjerama možemo vratiti naše živote svome normalnom tijeku.




[10.10.2020.] Grad Valpovo, Turistička zajednica grada Valpova i grupa Jovalius s ponosom vas pozivaju na veliki koncert povodom 10 godina od osnutka grupe Jovalius! Koncert će se održati u subotu, 17. listopada 2020., u dvorcu Prandau - Normann Valpovo. Početak je u 19:00 sati.

Grupa Jovalius osnovana je u listopadu 2010. godine. Od tada neprestano radi i djeluje, kako na našim prostorima, tako i diljem Lijepe naše, uz nekoliko značajnih nastupa u inozemstvu čime promiče svoje ime, ali i ime našeg grada, odakle članovi ove grupe i potječu. Jovalius je već nadaleko poznat kao grupa koja svojom glazbom uveseljava sve generacije i radi fešte za pamćenje, a uz to je od 2019. godine jedan od izvođača najveće hrvatske diskografske kuće Croatie Records. Grupa je do sada izdala 2 samostalna singla, a nadolazeći treći singl ujedno najavljuje i album prvijenac grupe Jovalius. Grupa Jovalius ovim besplatnim koncertom želi zahvaliti svom rodnom gradu, svim simpatizerima grupe, a ponajviše prijateljima i suradnicima koji su im u prvih 10 godina na bilo koji način nesebično pomogli. Na koncertu će uz grupu Jovalius nastupiti i neki od njihovih prijatelja i suradnika uz goste iznenađenja.

Ovu glazbenu poslasticu ne smijete propustiti!

Važne napomene:
* Koncert će se održati uz pravilno pridržavanje svih važećih epidemioloških mjera i preporuka za ovu vrstu aktivnosti te se mole svi posjetitelji da dođu na vrijeme kako bi se izbjegla gužva na ulasku i prilikom razmještaja posjetitelja neposredno prije početka koncerta.

** Koncert će se u slučaju kiše ili lošeg vremena održati u zatvorenom prostoru, o čemu će svi zainteresirani posjetitelji biti pravovremeno obaviješteni.

*** U slučaju donošenja restriktivnijih mjera od strane HZJZ-a te Stožera civilne zaštite RH, a vezanih uz pandemiju bolesti COVID-19, događanje će se ODGODITI za neki drugi termin.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: