Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



4. međunarodna IEEE konferencija Smart Systems and Technologies (SST 2020.)

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65705
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.10.2020. 12:06 
Naslov:  4. međunarodna IEEE konferencija Smart Systems and Technologies (SST 2020.)
Od 14.10.2020. 16:00 do 16.10.2020. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ove godine je domaćin i organizator četvrte po redu međunarodne znanstvene konferencije “International Conference on Smart Systems and Technologies 2020“ (SST 2020) koja će se od 14. do 16. listopada 2020. godine održati u Osijeku (u Hotelu Osijek).

Konferencija ima za cilj istraživačima i stručnjacima omogućiti platformu za razvoj i širenje znanstvenih i stručnih spoznaja iz područja pametnih sustava i tehnologija, u prvom redu u području elektrotehnike, računarstva, komunikacijskih tehnologija, automatike, robotike, ali i svih drugih interdisciplinarnih područja i primjena.

Nadzorni i programski odbor konferencije okupio je preko 90 uglednih znanstvenika iz oko 10 zemalja. Izlaganja 36 recenziranih radova održati će se u okviru 11 sekcija, a radovi će biti objavljeni u zborniku radova. Također, održati će se četiri radionice, dva pozvana predavanja i dva tehnička predavanja.

Konferenciju svake godine podržavaju renomirane znanstveno-stručne organizacije iz područja elektrotehnike i računarstva poput: IEEE Region 8, IEEE Croatia Section (Computer Chapter, Communications Chapter, Systems, Man and Cybernetics, Reliability Chapter), International Council on Large Electric Systems – CIGRÉ, Croatian National Committee, Akademija tehničkih znanosti Hrvatske – HATZ, Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske te Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, uz sponzorstvo niza renomiranih tvrtki, na čelu s tvrtkom „Odašiljači i veze“ kao industrijskim partnerom i „AKD“ kao zlatnim sponzorom.

Nadzorni i programski odbor konferencije okuplja preko 70 uglednih znanstvenika iz oko 20 zemalja.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: