Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



BizHack Startup caffe: "Od ideje do tržišta"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.10.2020. 10:22 
Naslov:  BizHack Startup caffe: "Od ideje do tržišta"
07.10.2020. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Hrvatska gospodarska komora uz podršku Lean startup Hrvatske od rujna do studenoga organizira BizHack Startup Caffe. Radi se o ciklusu pet online susreta s domaćim poduzetnicima s ciljem razmjene informacija, iskustava i znanja između poduzetnika i sudionika te međusobne pomoći pri lakšoj realizaciji poduzetničkih pothvata. Tema drugoga po redu webinara je „Od ideje do tržišta”, a održat će se 7. listopada 2020., s početkom u 17h.

Okupit će poduzetnike domaćine s osječkog područja, a lokalni partner projekta je Poduzetnički inkubator BIOS iz Osijeka. Na događaju sudjeluju Filip Stipančić, poduzetnik i jedan od osnivača Lean startup Hrvatske, Ivan Jelušić, osnivač ORQA d.o.o., Martina Karalić, vlasnica Boo.Lab, obrta za proizvodnju prirodne kozmetike te Boris Rauš, suosnivač Bamboo Lab d.o.o.

Predstavit će se razvoj ideje temeljen na korisnicima, tj. izgradnja puta prema korisnicima sa što manje pogrešaka. Vrhunska kvaliteta, dobra usluga i pristupačne cijene su dobra ulaznica za tržište, no kako bi postigli veći uspjeh potrebno je istaknuti se u masi sličnih proizvoda i usluga. Sudionicima će se predstaviti način kako kvalitetno provesti istraživanje tržišta i primijeniti lean pristup i metodologiju razvoja korisnika.

Sudjelovanje na događaju je besplatno i otvoreno za prijave sudionika iz cijele Hrvatske. Održat će se na platformi Zoom na hrvatskom jeziku. Potrebna je prethodna prijava putem sljedeće poveznice:




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: