Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Trener NK Osijeka uspješno operiran

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.10.2020. 10:39 
Naslov:  Trener NK Osijeka uspješno operiran
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Operacija kralježnice je u petak navečer obavljena u zagrebačkoj Poliklinici Rotim, u Specijalnoj bolnici Neurospine.

Naš trener Nenad Bjelica uspješno je operiran i dobro se oporavlja nakon kirurškog zahvata kojega je imao u petak u večernjim satima. Kao što je poznato, šef stručnog stožera Bijelo-plavih suočio se s velikim problemima glede bolova u leđima, pa su sve liječničke preporuke bile takve da je operacija kralježnice nužna i neodgodiva. Obavljena je u Poliklinici Rotim, u Specijalnoj bolnici Neurospine, a Bjelica je bio u sigurnim rukama uglednog specijalista neurokirurga prof.dr.sc. Krešimira Rotima. Sve je dobro prošlo, Nenad će još ovoga vikenda ostati u bolnici, a od ponedjeljka će već biti na kućnom oporavku.

Zahvala dr. Rotimu i njegovoj ekipi

Imajući u vidu uspješnost obavljenog zahvata i Bjeličino trenutno stanje, očekuje se da će kormilar Osijeka na svom poslu u Gradskom vrtu biti već za sedam, osam dana. Nogometni klub Osijek zahvaljuje doktoru Rotimu i njegovim suradnicima te cijelom liječničkom timu tamošnje Poliklinike na promptnoj reakciji, iskazanoj brizi, dakako i odrađenoj operaciji koja će našem treneru omogućiti normalno funkcioniranje nakon izraženih problema koje je imao u posljednja dva tjedna. Također, zahvala ide i svima u osječkom KBC-u koji su se na bilo koji način angažirali da bi Bjelica lakše prevladao probleme koje je do sada imao.

Na utakmicama u Šibeniku i Crikvenici Osječane će s klupe voditi prvi pomoćni trener, Austrijanac Rene Poms uz asistenciju Nine Bule.





Tekst: NK Osijek
Foto: Zvonimir Haramustek/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
akoide
Offline
Ukupno postova: 840
Spol: Muško Muško
Post Postano: 07.10.2020. 0:24 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dotični doktor radi u državnoj bolnici i to kao predstojnik klinike, a uz to ima privatni biznis. Ne dovodim u pitanje njegovu stručnost, nisam niti mjerodavan za to.
Ja sam svojevremeno radio u jednoj privatnoj tvrtki i morao sam potpisati da se neću izvan radnog vremena baviti poslom kojim se bavi moja tvrtka.
Kod nas u državnim bolnicama vlada jedan nakaradan sustav koji dozvoljava doktorima da prave konkurenciju vlastitim bolnicama. I zato se, između ostalog, događa da u bolnici kod jednog istog doktora ne možete doći na red mjescima, a u njegovoj privatnoj klinici možete slijedeći dan, uz plaćanje naravno.
Zagrebački elitni liječnici imaju toliko moćan lobi da izgleda što god oni požele to uđe u zakon, pa makar to bilo i na štetu svojih kolega i građana. Nisu jedini, nažalost.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: