Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Tržnica Osijek: Dječji i modni buvljak [OTKAZANO]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.10.2020. 12:33 
Naslov:  Tržnica Osijek: Dječji i modni buvljak [OTKAZANO]
17.10.2020. 9:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[14.10.2020.] Zbog pogoršane epidemiološke situacije, od strane Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije, uskraćena nam je suglasnost za održavanje „Modnog i dječjeg buvljaka“ planiranog za subotu, 17. listopada 2020. godine te smo stoga, uz žaljenje, svim našim vjernim sudionicima i posjetiteljima, prisiljeni otkazati navedeni događaj.


[01.10.2020.] Osječka Tržnica vas još jednom poziva na buvljak - ovaj put dječji i modni buvljak bit će zajedno održani u subotu, 17. listopada 2020. s početkom u 9 sati na prostoru gornjogradske tržnice - prolaz kod zatvora.

Buvljak je idealna prilika za razmjenu, prodaju i povoljnu kupovinu kvalitetne i očuvane odjeće, obuće i drugih modnih dodataka. Glavni cilj buvljaka je povezati ljubitelje mode i probuditi ekološku svijest o korisnom zbrinjavanju viška odjeće te pozitivno utjecati na promjene u društvu i stvaranju novih vrijednosti.

Broj izlagača ograničen je na 50. Poštivajući sve epidemiološke mjere, osigurali smo svim izlagačima zaštitne maske.

Broj posjetitelja nije ograničen, sve posjetitelje pozivamo da se pridržavaju sigurnosnog razmaka od 1.5m i ostalih epidemioloških mjera.



OSVOJITE NAGRADE - MISS/MISTER BUVLJAKA 2020!

Kako funkcionira naša nagradna igra? Na buvljaku nakon kupovine željenih artikala dobit ćete potvrdu o kupnji s kojom možete sudjelovati u nagradnoj igri - presvucite se u kupljeni outfit (uputit će vas na najbliža mjesta ukoliko se trebate presvući), fotograf će uzeti vaše podatke i ufotkati vas za nagradnu igru. Svi natjecatelji biti će objavljeni na društvenim mrežama, a pobjednici su 3 najbolja outfita s najviše zbrojenih lajkova na fotografiji - s Facebooka i Instagrama zajedno!

Nagrade:
1. mjesto bon NTL u iznosu od 500,00 kn
2. mjesto bon Mesna industrija Ravlić od 300,00 kn
3. mjesto Pija košara (proizvodi s tržnice) u iznosu od 200,00 kn.

Na vama je da do subote smišljajte outfit i kliknete Dolazim na ovaj događaj!


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: