Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Udruga KultAkt: Kreativna škola kulture 2020.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.09.2020. 11:04 
Naslov:  Udruga KultAkt: Kreativna škola kulture 2020.
02.10.2020. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon tri uspješne ljetne izvedbe, udruga KultAkt nastavlja s organizacijom projekta Kreativna škola kulture 2020. u listopadu i studenom s ciljem promicanja amaterskih umjetnika na prostorima grada Osijeka, a svi zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem prijavnice.

Udruga KultAkt već se više godina bavi promicanjem kulture i uključivanjem mladih u volonterske aktivnosti na području grada Osijeka, a ovaj projekt pokrenut je kako bi se mladim amaterskim umjetnicima mogla pružiti platforma za predstavljanje njihovog talenta. Cilj je projekta popularizirati različite vrste umjetnosti na području grada Osijeka te zainteresirati građane za radove mladih umjetnika i na taj im način omogućiti veću prepoznatljivost njihove kreativnosti, ali i motivirati ih za daljnje napredovanje i predstavljanje svojih radova.

Početak jesenskih izvedbi koje će se održavati u listopadu i studenom planiran je za 15. listopada 2020. godine, a odvijati će se prijenosom uživo (livestreamingom) putem društvenih mreža udruge KultAkt.

Svi kandidati mogu se prijaviti putem prijavnice do 2. listopada 2020. godine, a prijaviti se mogu svi zainteresirani građani koji radove ostvaruju na području:
- Kazališne umjetnosti
- Filmske umjetnosti
- Glazbene umjetnosti
- Likovne umjetnosti
- Primijenjene umjetnosti
- Plesne umjetnosti
- Dizajna
- Književnosti
- Interdisciplinarne umjetnosti

Kandidati će o uspješnosti svoje prijave biti obaviješteni nakon 2. listopada putem kontakta napisanog u prijavnici. Svi zainteresirani kandidati mogu ispuniti sljedeću prijavnicu.



Sve dodatne informacije i novosti o Kreativnoj školi kulture 2020. možete pratiti na Facebook stranici Škola kulture i na službenom događaju. Za sve upite na raspolaganju vam je službena Facebook stranica Udruge KultAkt ili Instagram profil.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: