Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[FOTO] Basel slavio u Gradskom vrtu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.09.2020. 8:20 
Naslov:  [FOTO] Basel slavio u Gradskom vrtu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Znao je Nenad Bjelica da će s Baselom biti vrlo teško, no unatoč tomu je vjerovao u svoju momčad. Pokazalo se na kraju da je malo nedostajalo da Osijek potpuno zakomplicira situaciju favoriziranim Švicarcima koji su veliki posao napravili u prvom dijelu utakmice.

Čestitam Baselu na pobjedi, ali i svojim dečkima na onome što su pokazali u drugom poluvremenu. Momčad nam nije prestala vjerovati da je moguć preokret praktički do 94. minute. Nažalost, nismo uspjeli izjednačiti iako mislim da smo po igri u nastavku to apsolutno zaslužili. Nogomet se, međutim, igra za golove. Basel je iz svoje tri šanse zabio dva pogotka, a mi iz naših pet ili šest samo jedan. Prvo poluvrijeme smo bili vrlo nervozni, u nekakvom grču, možda s prevelikim respektom prema jakom protivniku koji se razmaše kada mu daš puno prostora. Dobili smo i dva prilično naivna gola. Pogreške treba ispravljati, a mi se sada u potpunosti okrećemo domaćim natjecanjima u kojima, vjerujem, imamo što za reći, uvodno je istaknuo Bjelica.

Galerija 031: Gradski vrt: NK Osijek - FC Basel [1:2]
[Foto: Zvonimir Haramustek][17.9.2020.]
Napomena: Fotke pregledavate KLIKOM na fotku ili strelicama lijevo-desno, kao na Facebooku ;-)

Mentalna blokada u prvom poluvremenu

Ono što je Osijek pokazao nakon odmora zaista je ohrabrujuće. Unatoč eliminaciji, naša momčad je tada bila na vrlo visokoj razini i stisnula goste pred njihov šesnaesterac.

Imali smo vrlo dobru energiju u drugom dijelu, protiv jedne vrlo ozbiljne momčadi kakva je četvrtfinalist Europske lige. No, od početka smo krenuli nekako ispumpano, to su neke mentalne blokade i možda nismo na najbolji način pripremili dečke za taj ulazak u utakmicu. Sve je kasnije izgledalo puno bolje, agresivnije i opasnije. Puno smo prilika stvorili, mislim da smo mogli izboriti produžetke, bili smo blizu. Gledajući pojedinačno Grezda nije bio na razini onoga što je pokazao s Rijekom, Bočkaj se podigao u drugom poluvremenu, a ulaskom Miereza i prebacivanjem Ercega na lijevo krilo definitivno smo postali konkretniji. Na drugom poluvremenu svakako možemo graditi puno toga.

Sve je dogovoreno s Boharom

Svi se u Gradskom vrtu već od petka moraju fokusirati na Varaždin i borbu za bodove. Već za taj susreta trebala bi se proširiti i konkurencija na nekim pozicijama.

Vraćaju nam se u kadar Ndockyt i Lopa, a sigurno se idućih dana želimo dodatno pojačati s još dva igrača jer smo na krilnim pozicijama i dijelom u kreaciji pomalo limitirani. Sve je, eto, dogovoreno s Boharom i njegovim sadašnjim klubom, ali kod njih to, izgleda, mora proći kroz sedam instanci da bismo ga napokon potpisali. Poštujemo njihovu proceduru, međutim, htjeli smo ga imati već na ovoj utakmici jer smo se s njim dogovorili za pet minuta. Moguće je da ćemo osvježiti momčad za nedjelju i nekolicini novih igrača dati šansu da se pokažu kako bismo došli do tri vrlo bitna boda u Varaždinu.



Tekst: NK Osijek
Foto: Zvonimir Haramustek/Osijek031.com


Najava: Gradski vrt: NK Osijek - FC Basel

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: