Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Pijani i bez vozačke u prometu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.09.2020. 10:24 
Naslov:  Pijani i bez vozačke u prometu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jučer 16. rujna, na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu je zaustavljeno 8 vozača (4 vozača osobnog automobila i 4 vozača bicikla) kojima je evidentirana nedozvoljena prisutnost alkohola u krvi.

Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 14,30 sati, na državnoj cesti broj 34, između Petrijevaca i Josipovca, gdje je u nadzoru prometa zaustavljen vozač osobnog automobila 51-godišnji hrvatski državljanin iz Petrijevaca. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 2,47 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativna prekršajna boda.

U 1 sat, u Šaptinovcima, u nadzoru prometa zaustavljen je 30-godišnji hrvatski državljanin iz Šaptinovaca koji je upravljao osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje. Evidentirana mu je prisutnost alkohola u krvi od 2,21 grama po kilogramu. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 40000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 12 negativnih prekršajnih bodova. - objavili su iz PU osječko-baranjske u priopćenju.



[fbcomment]http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=84084f/fbcomment]

Foto: Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: