Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Portanova: Jeste li vi sretni dobitnik? - Nagradna igra završava sutra u ponoć, još stignete sudjelovati

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65424
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.09.2020. 13:05 
Naslov:  Portanova: Jeste li vi sretni dobitnik? - Nagradna igra završava sutra u ponoć, još stignete sudjelo
17.09.2020. 12:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Povadite sve račune iz džepova, torbi, novčanika… jer sada je zadnji tren da ih iskoristite za sudjelovanje u nagradnoj igri. A svaki račun se računa kao jedna prijava. Ako ste u proteklih mjesec dana obavili bilo kakav, pa i najmanji shopping u Portanovi, mogli ste (i još možete) sudjelovati u nagradnoj igri koja donosi hrpu nagrada!

Prva nagrada je električni romobil Xiaomi MI M365, a preostalih 70 su nagrade koje su pripremile trgovine ovog trgovačkog centra, a svi će oni naći vlasnike 17. rujna, kada je zakazano izvlačenje. Još sutra do kraja dana na web stranici Portanove pronađite i ispunite nagradni obrazac i na taj način prijavite se za sudjelovanje. I svakako sačuvajte račune i nakon prijave jer će vam trebati prilikom preuzimanja nagrade!



Nove kolekcije su stigle. Provjerite i izloge Portanove jer iako se tako po temperaturama ne čini – jesen polako kuca na vrata, a izlozi vrve od primamljivih jesenskih kombinacija koje svi jedva čekamo isprobati.



U subotu 19. rujna 2020., zaputite se na 2. kat Portanove gdje se organizira još jedna u nizu humanitarnih akcija dobrovoljnog darivanja krvi[ODGOĐENO za 26. rujna!]. Djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Osijek i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek, u suradnji s Portanovom, čekaju vas od 16 do 19 sati.



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: